Vuokraus

Vuokraamalla TANA-koneen saat käyttöösi juuri oikean laitteen oikeaan tarpeeseen, kustannustehokkaasti ja tuottavasti. Vuokrakoneemme ovat huollettuja ja varmatoimisia sekä turvallisia käyttää. Vuokraamalla koneen vapautat pääomaa oman ydinliiketoimintaasi ja vältyt turhilta kustannuksilta.

Monipuolinen vuokrakalusto

Tana Rentalin vuokrakalustoon kuuluvat kotimaiset TANA-koneet: repijät, kaatopaikkajyrät, tuulierottimet ja seulat. Vuokraus on joustavaa oli konetarpeesi lyhyt- tai pitkäaikainen. Vuokraus on myös huoletonta, sillä huolehdimme konehuolloista puolestasi. Maanlaajuinen palveluverkostomme ja Tana Rentalin huoltopalvelu ovat aina auttamassa!

TANA-repijät kiinteän jätteen käsittelyyn

TANA-repijöitä on saatavilla pyörä- ja tela-alustaisina. Varustevalikoima on kattava: saatavilla mm. HD-roottorit ja luukut sekä seulat useissa eri koissa.

440DTeco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Katso lisää

440Deco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Katso lisää

Tuulierotin tarkkaan erotteluun

TANA Wind Sifter 1220 -tuulierotin erottelee kevyet materiaalit raskaista erittäin tarkasti. Se tuottaa lisäarvoa puhdistamalla jätevirtoja myöhempää uusiokäyttöä tai kierrätystä varten. Lukuisten säätö- ja kustomointimahdollisuuksien ansiosta TANA-tuulierotinta voidaan käyttää monille eri materiaaleilla ja toiminta on helppo optimoida tarpeiden mukaiseksi.