Maxpo 2023 oli menestys

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin nyt 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä - Tana Rental oli menossa mukana!

Satoi ja paistoi

Maxpo 2023, Suomen suurin maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely, pyörähti käyntiin Hyvinkään lentokentällä 31.8. – 2.9.2023, vaikka sade yrittikin sotkea suunnitelmat. Tapahtumassa oli mukana lähes 250 yritystä, ja kolmen päivän aikana paikalla nähtiin melkein 13 000 innokasta vierailijaa.

Tana Rentalin osastolla vilinää ja vilskettä riitti torstaista lauantaihin tasaiseen tahtiin. Makkaratarjoilu oli jälleen kerran hitti; mikäs siinä oli keskustella lämpimän herkun ja kylmän virvokkeen saattelemana. Tanan uusi sähkörepijä 440ET kiinnosti yleisöä, ja tiimimme kertoi innolla koneen monipuolisista ominaisuuksista, unohtamatta arvontaa jossa palkintona oli upea Fiskarsin rakentajakirves, Tana pipo ja Love the Machine -juomapullo.

Tässä ovat arvonnan voittajat:
1. M. Nyrönen, Saarijärvi
2. O. Jyrävänkoski, Ruutana
3. J. Uusitalo, Pori

Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan ja huimasti onnea voittajille! Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti iloisista uutisista.

Lisää tunnelmia Instagramin puolella

Ota rohkeasti yhteyttä

Tana Rentalin tiimi

Reijo Pirkola

Myyntipäällikkö

Henri Mättö

Huoltoteknikko

Joni Laurila

Huoltoteknikko