Tana Rental Oy

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla parhaat ratkaisut kiinteän jätteen käsittelyyn. Myymme ja vuokraamme TANA koneet Suomeen - soita ja kysy lisää!

Reijo Pirkola, Myynti ja vuokraus

+358 40 570 7811

Maailma muuttuu nopealla tahdilla

Tana Rental Oy on suomalaisen Tana Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Suomessa TANA koneiden virallisena maahantuojana sekä konevuokraajana. Koneiden vuokraaminen on helppoa ja sujuvaa; kerrot vain meille tarpeesi ja hankimme sinulle koneen käyttöön nopealla tahdilla ja joustavin ehdoin. Asiakkaillemme konevuokraus on huoletonta ja vaivatonta, eikä riskejä synny. Tana Rental Oy:n huolto- ja varaosapalvelut takaavat sen, että sinulla on aina toimiva, huollettu kone käytössä, joka ei jätä sinua pulaan pahimmassakaan paikassa.

Jätehuollon älykkäät koneet kotimaiselta valmistajalta

Tana Oy on ympäristöteknologiayritys, joka edistää kestävää kehitystä tarjoamalla älykkäitä laitteita ja ratkaisuja kiinteän jätteen käsittelyyn. Tavoitteemme on yksinkertainen – haluamme, että asiakkaamme voivat luoda jätteelle uutta arvoa. Tarjoamme jätehuollon älykkäimmät ja luotettavimmat koneet, jotka ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Oletko valmis jättämään jäljen josta voit olla ylpeä?

Tana.fi