Varaosat

Alkuperäiset TANA-varaosat on suunniteltu takaamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Käyttämällä alkuperäisiä TANA-varaosia varmistat koneesi toimivuuden vuosien varrella ja pidennät koneen käyttöikää. Tanan varaosapalvelu takaa parhaat ja tehokkaimmat ratkaisut TANA-koneellesi, jotta koneesi pysyy käynnissä ja tuotteliaana.

Kulutusosat

Alkuperäiset TANA-kulutusosat pitävät TANA-koneesi käynnissä ja tuotteliaana ilman pitkiä seisomisaikoja. Varmista, että sinulla on TANA-kulutusosia varastossa, jotta voit välttää koneen pitkät seisomisajat kun tulee aika vaihtaa vanha osa uuteen. TANA-kulutusosat on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Tutustu TANA-kulutusosa setteihin lataamalla alla oleva esite!

Outlet osat

TANA-koneet ovat elinikäisiä kumppaneita ja me haluamme mahdollistaa koneesi tehokkuuden ajan kuluessa. Outlet osat ovat vanhempia TANA-koneita varten, jotta pystyt huoltamaan aikaisempia malleja kuten F-sarjan kaatopaikkajyriä tai A- ja B-sarjan repijöitä. Outlet osat auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan vuodesta toiseen.

Varaosapaketit

Huoltopaketit

TANA-huoltopaketit ovat tuntipohjaisia ratkaisuja, jotka pitävät TANA-koneesi käynnissä. TANA-huoltopaketeissa on kaikki tarvittavat osat ja lisävarusteet yhdessä paketissa suunnitelluille tuntihuolloille. TANA-huoltopaketit ovat kätevä tapa huolehtia suunnitelluista huolloista, koska ne on helppo tilata, varastoida ja käyttää. Näin voit lisätä TANA-koneesi tarvittavien huoltojen tehokkuutta. Lisätietoja löydät alla olevista esitteistä!

Ylläpitopaketit

TANA-ylläpitopaketit sisältävät kaikki tarvittavat osat, joita uusi TANA-koneesi tarvitsee. Se sisältää kaikki yleisesti TANA-koneessa tarvittavat osat yhdessä paketissa. TANA-ylläpitopaketti parantaa huoltotasoasi sekä varmistaa kaikkein tärkeimpien osien saatavuuden silloin, kun niitä eniten tarvitset. Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon kolmesta eri ylläpitopaketti vaihtoehdosta. Lisätietoja löydät alla olevista esitteistä!

Suorituskykypaketit

TANA-suorituskykypaketit ovat tuottavuutta parantavia vaihtoehtoja TANA-koneisiin. Olemme suunnitelleet suorituskykypaketit parantamaan nimensä mukaisesti TANA-koneesi suorituskykyä ja saavuttamaan mahdollisimman paljon jätteiden käsittelyssä. Kustomoi TANA-koneesi maksimaalisen voiton saavuttamiseksi TANA-suorituskykypakettien avulla!

Tarvitseeko TANA-koneesi varaosia?

Ota meihin yhteyttä