Varaosat

Alkuperäiset TANA-varaosat on suunniteltu takaamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Käyttämällä alkuperäisiä TANA-varaosia varmistat koneesi toimivuuden vuosien varrella ja pidennät koneen käyttöikää. Tanan varaosapalvelu takaa parhaat ja tehokkaimmat ratkaisut TANA-koneellesi, jotta koneesi pysyy käynnissä ja tuotteliaana.

Kulutusosat

Alkuperäiset TANA-kulutusosat pitävät TANA-koneesi käynnissä ja tuotteliaana ilman pitkiä seisomisaikoja. Varmista, että sinulla on TANA-kulutusosia varastossa, jotta voit välttää koneen pitkät seisomisajat kun tulee aika vaihtaa vanha osa uuteen. TANA-kulutusosat on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA-koneellesi. Tutustu TANA-kulutusosa setteihin lataamalla alla oleva esite!

Outlet osat

TANA-koneet ovat elinikäisiä kumppaneita ja me haluamme mahdollistaa koneesi tehokkuuden ajan kuluessa. Outlet osat ovat vanhempia TANA-koneita varten, jotta pystyt huoltamaan aikaisempia malleja kuten F-sarjan kaatopaikkajyriä tai A- ja B-sarjan repijöitä. Outlet osat auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan vuodesta toiseen.

Huoltopaketit

TANA-huoltopaketit ovat tuntipohjaisia ratkaisuja, jotka pitävät TANA-koneesi käynnissä. TANA-huoltopaketeissa on kaikki tarvittavat osat ja lisävarusteet yhdessä paketissa suunnitelluille tuntihuolloille. TANA-huoltopaketit ovat kätevä tapa huolehtia suunnitelluista huolloista, koska ne on helppo tilata, varastoida ja käyttää. Näin voit lisätä TANA-koneesi tarvittavien huoltojen tehokkuutta. Lisätietoja löydät alla olevista esitteistä!

Tarvitseeko TANA-koneesi varaosia?

Ota meihin yhteyttä