Varaosat

Alkuperäiset TANA varaosat on suunniteltu takaamaan koneen optimaalinen suorituskyky ja maksimaalinen käyttöaika. Käyttämällä alkuperäisiä TANA varaosia, varmistat koneesi toimivuuden vuodesta toiseen, pidentäen koneen käyttöikää.

Kulutusosat

Alkuperäiset TANA kulutusosat pitävät TANA koneesi käynnissä ja tuotteliaana ilman pitkiä seisomisaikoja. Varmista, että sinulla on TANA kulutusosia varastossa, jotta voit välttää koneen pitkät seisomisajat kun tulee aika vaihtaa vanha osa uuteen. TANA kulutusosat on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan TANA koneellesi. Tutustu TANA kulutusosa setteihin lataamalla alla oleva esite!

Outlet osat

TANA koneet ovat elinikäisiä kumppaneita ja me haluamme mahdollistaa koneesi tehokkuuden ajan kuluessa. Outlet osat ovat vanhempia TANA koneita varten, jotta pystyt huoltamaan aikaisempia malleja kuten F-sarjan kaatopaikkajyriä tai A- ja B-sarjan repijöitä. Outlet osat auttavat sinua saavuttamaan optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen käyttöajan vuodesta toiseen.

Huoltopaketit

TANA huoltopaketin avulla voit pitää TANA koneesi kunnossa, ja välttää pidemmät käyttökatkot. TANA huoltopaketti sisältää kaikki määräaikaishuoltoon tarvittavat suodattimet ja lisävarusteet, yhdessä paketissa.  Voit helposti lisätä TANA koneesi huoltojen tehokkuutta tilaamalla TANA huoltopaketin valmiiksi varastoon, odottamaan määräaikaishuollon ajankohtaa. Tarkemmat tiedot TANA huoltopakettien sisällöstä löydät alla olevista esitteistä!

Tarvitseeko TANA koneesi varaosia?

Ota yhteyttä

Reijo Pirkola

Myyntipäällikkö