Seuraa toimintojasi reaaliaikaisesti

TANA ProTrack® ei ole pelkkä seurantatyökalu, jolla valvotaan tuloja ja menoja. Sen avulla voidaan parantaa merkittävästi henkilöstön sitoutumista yritykseen ja työhön. Kun työmaan työntekijät saavat samat tiedot reaaliaikaisesti, heillä on parempi käsitys toiminnan tuottavuudesta. Numeroiden ja kehityssuunnan näkeminen motivoi työskentelemään entistäkin tehokkaammin.

Huippuluokan tiedonhallintajärjestelmä

Tana kehittää jatkuvasti uusia keinoja liiketoimintasi parantamiseksi. Älykkäillä mekaanisilla ratkaisuilla varustetut kestävät koneet ovat vain osa kokonaisuutta. Niiden lisäksi olemme keskittyneet kehittämään älykkäitä koneita, jotka tarjoavat reaaliaikaisia tietoja toiminnastasi. TANA ProTrack® on uusi huippuluokan tiedonhallintajärjestelmä, jonka avulla voit optimoida prosessisi, jotta saat kaiken irti TANA-koneestasi. TANA ProTrack® seuraa prosessitietoja reaaliaikaisesti, olipa kyse polttoaineenkulutuksesta, vikakoodeista, käytössäoloajoista, kapasiteetista tai muista tärkeistä toimintatiedoista.

TANA ProTrack® -järjestelmän avulla koneesta tulee osa yhtenäistä järjestelmää, joka parantaa työmaan luotettavuutta, motivoi henkilökuntaa ja auttaa ymmärtämään liiketoiminnan prosesseja. TANA ProTrack® kerää, analysoi ja esittää TANA-koneesi tuottamat tiedot. Näiden tietojen perusteella TANA ProTrack® näyttää selkeästi ja konkreettisesti, kuinka paljon saat lisää tuottoa, kulujen määrän, sekä tiedot siitä, kuinka liiketoimintaasi voisi vielä tehostaa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka teollinen internet voi kehittää liiketoimintaa.

TANA-Protrack

Maksimaalinen käyttöaste ja tehokkuus

TANA ProTrack® tarjoaa parhaan mahdollisen käyttöasteen etäkäytöllä, jotta jälleenmyyjäsi voi tehdä vian etsinnän entistä nopeammin ja tarkemmin. Parhaassa tapauksessa tulevat toimintahäiriöt voidaan estää reagoimalla oireisiin ja tietoihin varhaisessa vaiheessa. TANA ProTrack® lähettää hälytysilmoitukset ja määräaikaishuoltoja koskevat muistutukset useille vastaanottajille sähköpostitse. Siinä on GPS-toiminto, jonka avulla koneen tarkka sijainti saadaan selville milloin tahansa. TANA ProTrack® on vakiotoimintona kaikissa TANA-koneissa. Valinnaisiin lisätoimintoihin kuuluvat muun muassa yksilöllisiin tarpeisiisi perustuvat raportit.

TANA Control System (TCS) tekee koneen käytöstä helppoa

TCS valvoo ja ohjaa koneen toimintoja. Käytettävissä on 12 esiohjelmoitua käyttöohjelmaa erilaisia materiaaleja ja repimistarkoituksia varten. Ohjelmat säätävät koneen toiminnot optimaalisiksi halutun tuloksen mukaan. Esimerkiksi ylikuormituksen painerajoja, roottorin kierrosnopeuksia ja kuljettimen nopeutta voidaan säätää.

Jos murskaamaton kappale jumiuttaa roottorin, TCS pyörittää moottoria vastakkaiseen suuntaan muutamia kertoja, kunnes kohde joko tulee läpi tai kone pysähtyy. Murskaamattoman kappaleen poistaminen onnistuu nopeasti ja turvallisesti avautuvan sivuseinän ansiosta.