TANA Shark 440E -repijä

Electric

Kiinteä ja sähkökäyttöinen

Alhaisemmat käyttökustannukset ja nollapäästöt

6 dB hiljaisempi kuin dieselrepijä

Erittäin tehokas ja poikkeuksellisen monipuolinen

Ota investoinnistasi kaikki irti

Kiinteä TANA Shark 440E -jäterepijä on hydraulikäyttöinen ja toimii sähkömoottorilla. Tässä alhaisen nopeuden repijässä on yksi akseli. Sen moottoria ja hydrostaattista voimansiirtoa ohjataan TCS-järjestelmällä (TANA Control System). TANA TCS suojaa konetta ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja mahdollisilta ei-murskattavan materiaalin aiheuttamilta vaurioilta. Sähkötoiminen TANA Shark hyödyttää monella tapaa. Pienemmät päästöt, vähemmän melua ja alhaisemmat käyttökustannukset ilman kompromisseja suorituskyvyn, monipuolisuuden tai huollettavuuden suhteen.

Sähkötoiminen TANA Shark -jäterepijä tarjoaa samat edut kuin dieselmallitkin:

  • Monipuolisuus: Erittäin monipuoliset vaihtoehdot niin materiaalien kuin partikkelikokojenkin suhteen
  • Kestävä rakenne: Suunniteltu vaativien materiaalien repimiseen
  • Helppo huoltaa: Lyhemmät seisokkiajat ja alhaisemmat ylläpitokustannukset

Alhaisemmat käyttökustannukset ja nollapäästöt

Nimellisteho (SAE J1995) 2 x 160 kW
Roottorin nimellisvääntö 440 kNm
Roottorin pituus 3000 mm
Roottorin terien lukumäärä 33 / 44
Seulaverkon silmäkoot 50, 76, 90, 100, 109, 120, 140, 167, 220, 275
Seulaverkon pinta-ala 2,75m3

TANAn älykkyys

TANA ProTrack® -etäohjausjärjestelmä kerää, analysoi ja esittää TANA-koneesi tuottamat tiedot. Näiden tietojen perusteella TANA ProTrack® näyttää selkeästi ja konkreettisesti, kuinka paljon saat lisää tuottoa, kulujen määrän, sekä tiedot siitä, kuinka liiketoimintaasi voisi vielä tehostaa. Tämä on tuore esimerkki siitä, kuinka teollinen internet voi kehittää liiketoimintaa. 

TCS-järjestelmän (TANA Control System) ja TANA ProTrack® -järjestelmän avulla voit säätää prosessejasi ja käyttää TANA Shark -repijää mahdollisimman tehokkaasti. Se seuraa prosessitietoja reaaliaikaisesti, olipa kyse tehonkulutuksesta, vikakoodeista, käytettävyysajasta tai kapasiteetista. Vaakajärjestelmä punnitsee revityt materiaalit koko prosessin ajan. Tämä tieto välitetään automaattisesti TANA ProTrack® -järjestelmälle, joka antaa sinulle raportit jäteosioittain.