Konevuokraus

Kun tarpeesi jätteenkäsittelykoneelle on lyhytaikainen tai vaihteleva, on konevuokraus jätteenkäsittelyyn se taloudellinen ratkaisu. Vuokrakoneemme ovat huollettuja, varmatoimisia sekä turvallisia käyttää. Vuokraamalla koneen vapautat pääomaa ydinliiketoimintaasi ja vältyt turhilta kustannuksilta.

Monipuolinen vuokrakalusto

Tana Rentalin vuokrakalustoon kuuluvat kotimaiset TANA koneet: repijät, kaatopaikkajyrät, ja kiekkoseula, sekä ruotsalaiset Norditekin koneet: tuulierotin, vesierotin ja pyörrevirtaerotin. Vuokraus on joustavaa, oli tarpeesi koneelle lyhyt- tai pitkäaikainen. Joustavuuden lisäksi konevuokraus on myös huoletonta, sillä huolehdimme konehuolloista puolestasi. Koko suomen kattava palveluverkostomme ja Tana Rentalin huoltopalvelu ovat apunasi tilanteessa kuin tilanteessa.

TANA repijät kiinteän jätteen käsittelyyn

TANA repijöitä on saatavilla pyörä- ja tela-alustaisina. Varustevalikoima on kattava: saatavilla mm. HD-roottorit, luukut sekä seulat, useassa eri koossa.

220DTeco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Katso lisää

440DTeco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Katso lisää

440Deco

EU Stage V/U.S. EPA Tier 4(f) Diesel
Katso lisää

440E

Electric
Katso lisää

440EM

Electric
Katso lisää

440ET

Electric
Katso lisää

TANA kiekkoseula

Paranna jätteenkäsittelyn laatua entisestään TANA kiekkoseulan avulla. Kiekkoseulamme on se monipuolisin seulontaratkaisu, seuloen lähes kaiken, minimaalisilla käyttökatkoilla. Seulontaprosessi on helposti optimoitavissa eri materiaaleille TANAn ainutlaatuisen älykkyyden ansiosta.

Norditek tuulierotin

Tuulierotin mahdollistaa materiaalien laadukkaan erottelun. Norditek VS1220-tuulierotin erottelee kevyet materiaalit raskaista erittäin tarkasti. Se tuottaa lisäarvoa puhdistamalla jätevirtoja myöhempää uusiokäyttöä tai kierrätystä varten.

VS1220

Katso lisää

Norditek vesierotin

Vesierotin erottaa uppoavan materiaalin kelluvasta. Esimerkiksi puulla ja kivellä on erilaiset kelluvuus-ominaisuudet, ja ne voidaan erottaa tehokkaasti VB1400:lla.

VB1400

Katso lisää

Norditek pyörrevirtaerotin

Pyörrevirtaerotin on ehdoton eri metallien erotteluun, etenkin jos määrät ovat suuria. Pyörrevirtayksikköä on saatavana kolme eri kokoa ja se voi toimia myös osana laajempaa kokoonpanoa.

EC1500

Katso lisää