Kone-Turunen Oy on koneurakoinnin osaaja. Yritys tekee muun muassa jätteenkäsittelyä Kuopion jätekeskuksella, missä yrityksellä on käytössään Tana Oy:ltä vuokrattu TANA Shark -repijä, joka toimii lähes kaikille jakeille. Koneen käyttöön on myös saatavilla asiantuntevaa tukea. 

Toni-Markus Turunen työskentelee Kone-Turusella. Viimeiset viisi vuotta hän on tehnyt pääasiassa aliurakointia Fortumille. Tehtäviin kuuluu jätteenkäsittelyä eri muodoissa. 

”Olemme hankkineet Tana Rentalilta TANA Shark -repijän tänne Kuopion jätekeskukselle”, Turunen sanoo. 

Kone toimii kaikille jakeille

”Teemme esimerkiksi REF-polttoainetta ja murskaamme kumia sekä erilaisia muovilajikkeita, jopa puuta. Tämä kone on todella monipuolinen ja toimii aika lailla kaikille jakeille”, Turunen kertoo. 

Turunen pitää repijän vuokraamista hyvänä vaihtoehtona, jos on aloittelemassa murskaamistoimintaa tai laitetta ei tarvitse jatkuvasti. Repijät ovat arvokkaita, ja sellaisen vuokraaminen onkin hyvä tapa aloitella toimintaa varmemmalla pohjalla.  

”Tätä repijää voi vuokrata erilaisiin hommiin viikosta kahteenkin. Ei tarvitse heti lähteä omaa konetta ostamaan”, Turunen mainitsee. 

Huolto ja tuki ovat hyvin saatavilla

Yhteistyö sujuu Turusen mukaan mutkattomasti. Neuvoja tulee molemmin puolin, ja yhteydenpito on aktiivista. Tanalla on hyvät pohjatiedot siitä, mitä kaikkea koneilla pystyy tekemään. Neuvot ja vastaukset ovat aina olleet rehellisiä. 

Olen erittäin tyytyväinen siihen, että heillä vastataan puhelimeen tai soitetaan takaisin saman päivän aikana. Jos koneeseen on tullut ongelmia, niin huolto on löytynyt aina viimeistään seuraavana päivänä, ellei jopa aikaisemmin. Ongelmat on ratkottu mahdollisimman nopeasti, jotta koneet eivät seisoisi”, Turunen toteaa. 

 

Please accept cookies to watch this video.
Please accept marketing-cookies to watch this video.