2021 lokakuun alussa juhlistimme 50-vuotiasta Tanaa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Juhlassa palkitsimme upeita kumppaneitamme yhteistyöstä ja erinomaisuudesta, joka on myös osaltaan mahdollistanut Tanan menestyksen.

Vuoden kumppani – Toijala Works Oy

Vasemmalta oikealle: Pentti Salonen, Frank van Nunen, Pasi Kannisto, Raine Kotsalo, Heimo Aho, Sasu Tuominen

Vuoden kumppani 2021 on Toijala Works Oy. Tänä päivänä yhteistyötä tehdään erittäin laajalla rintamalla sekä kaatopaikkajyrien että kierrätysrepijöiden osalta ulottuen niin tuotekehitykseen, myynnin tukeen kuin hankintaankin. Yrityksen yhteyshenkilöt ovat ammattitaitoisia, asiakaslähtöisiä ja joustavia sekä omaavat hyvän stressinsietokyvyn – mikä etenekin tänä päivänä on erittäin tarpeellinen ominaisuus. Vaikka kaikista asioista emme ole aina samaa mieltä, löydämme ratkaisun aina kuitenkin hyvässä yhteisymmärryksessä. Toijala Works on pystynyt vastaamaan Tanan kasvuodotuksiin ja varmistanut omalla toiminnallaan, että koneita pystytään toimittamaan entistä laadukkaampina Tanan asiakkaille ympäri maailmaa.

Vuoden tuotekehityskumppani – Epec Oy

Vasemmalta oikealle: Jussi-Petteri Lehto, Jyri Kylä-Kaila, Kari Rautakoski (Tana Oy), Hannu Sippola

Vuoden tuotekehityskumppani 2021 on pitkäaikainen kumppani Epec Oy. Yritys on omalla osaamisellaan ja panostuksellaan on auttanut meitä tekemään tuotteista varmatoimisempia ja laadukkaampia. Epec on myös joustanut loistavasti resurssien suhteen ja saanut kasvatettua tiiminsä tuplaten isommaksi ja pystynyt näin tukemaan meidän tuotekehitystä ison työmäärän alla.

Vuoden Tulokas – Levytyö Särkinen Oy

Vasemmalta oikealle: Ville Ahonen, Tommi Murto

Vuoden tulokas 2021 on  Levytyö Särkinen Oy. Yhteistyömme alkoi viime tilikaudella tilanteessa, missä olimme saaneet usean jyrän kaupan Etelä-Afrikkaan, mutta osien saatavuus osoittautui haasteeksi ja tarvitsimme nopeasti uuden kumppanin paikkaamaan tilannetta. Kumppani pisti tuulemaan, sai meiltä tarvittavat dokumentit osien valmistamista varten ja toimitti ensimmäiset kappaleet sovitussa ajassa ja laadultaan oikeanlaisina siten, että asiakaskoneet pystyttiin valmistamaan luvatussa aikataulussa. Sama laadukkuus niin tekemisen tasossa kuin toimitetuissa tuotteissa on jatkunut alusta pitäen ja yhteistyömme on laajentunut entisestään.

Vuoden Laatupalkinto – Hydac Oy

Vasemmalta oikealle: Juho Tirranen, Raino Heikkilä

Vuoden Laatupalkinnon 2021 sai Hydac Oy. Tällä palkinnolla haluamme antaa tunnustusta Tanan pitkäaikaiselle kumppanille, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja sujuvaa, tuotteet ovat laadukkaita ja toimitukset ovat tapahtuneet sovitussa aikataulussa. Lisäksi kumppani kehittää aktiivisesti omia tuotteitaan huomioiden myös tulevaisuuden tarpeet ja uusimmat trendit ja ideoi yhdessä Tanan tuotekehityksen kanssa Tanalle parhaiten soveltuvia ratkaisuja.